Τρόποι Αποστολής

Παράδοση Προϊόντων

Χρόνος παράδοσης: Η παράδοση γίνεται μέσα στις 1-4 επόμενες εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις (συμπεριλαμβανομένων τις δυσπρόσιτες περιοχές) και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί μέχρι το νόμιμο περιθώριο των 30 ημερών.

Τρόποι παράδοσης : Οι τρόποι παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων είναι οι ακόλουθοι: Για ελαφρυά (κάτω από 10 κιλά) και όχι ογκώδη αντικείμενα με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier.
Ως ογκώδη και βαριά αντικείμενα θεωρούνται τα ποδήλατα, οι σκελετοί, οι τροχοί, τα προπονητήρια και οι σχάρες αυτοκινήτων.

Για βαριά και ογκώδη αντικείμενα τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και το κόστος το επιβαρύνεται και το πληρώνει ο πελάτης.

Έξοδα αποστολής – Αντικαταβολής Τα έξοδα αποστολής-αντικαταβολής εμφανίζονται πριν την διαδικασία πληρωμής.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) υπάρχει αδυναμία παράδοσης των εμπορευμάτων εντός του προκαθορισμένου χρόνου (εντός 2 εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής και εντός 2-4 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα από την από μέρους της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ λήψη της παραγγελίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων), η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ θα επικοινωνεί το ταχύτερο δυνατό με τον πελάτη, προκειμένου ο τελευταίος να της δηλώσει αν επιθυμεί υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας.